Wayward Pines

Wayward Pines

Ei pakotietä

Tietoa kirjasta

Twin Peaksin faneille: Wayward Pines - Ei pakotietä

Wayward Pines on tämän hetken kuumin jännityssarja, joka vie lukijansa outoon pikkukaupunkiin Idahossa. Wayward Pines -televsiosarja alkaa toukokuussa valtakunnallisella FOX-kanavalla , ja pääosissa ovat mm. Matt Dillon ja Juliette Lewis.

FBI-agentti Ethan Burke saapuu Wayward Pinesiin etsimään kollegojaan, jotka ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen. Idyllisessä pikkukaupungissa kaikki vaikuttaa täydelliseltä, mutta outoa kyllä Ethan ei saa yhteyttä ulkomaailmaan eikä kaupungin seriffi ota häntä tosissaan. Vasta kun kotiinpaluu osoittautuu mahdottomaksi, tajuaa Ethan että jokin on pahasti vialla. Hänen on ratkaistava Wayward Pinesin arvoitus - tai jäätävä sinne loppuelämäkseen.Wayward Pines - Ei pakotietä ilmestyy toukokuussa ja trilogian toinen osa Wayward Pines - Salaisuus elokuussa.

Blake Crouch on amerikkalainen trilleristi, jonka kirjat ovat myyneet yli miljoona kappaletta. Crouch tunnetaan lajityypin rajoja venyttävästä jännityksestä ja huiman koukuttavista juonista. Wayward Pines -trilogiasta on tehty tv-sarja, ja hänen muista kirjoistaan on tulossa lisää sarjoja ja elokuvia. Crouch asuu Coloradossa, ja hän on innokas alppihiihtäjä.

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Wayward Pines