Tähtiin kirjoitettu virhe

Tähtiin kirjoitettu virhe

Tietoa kirjasta

Ihan sairas rakkaustarina

Rakkaus on aina vaikeaa, mutta ei mahdotonta silloinkaan, kun on parantumattomasti sairas. Syöpää sairastava 16-vuotias Hazel on onnekas saatuaan muutaman lisävuoden. Elämä tuntuu silti jo eletyltä, kunnes hän tapaa hurmaavan Augustus Watersin. Toisistaan Hazel ja Augustus löytävät sen, mitä eivät ole vielä ehtineet menettää.

Tähtiin kirjoitettu virhe on riipaisevan hauska, filosofisen älykäs ja vimmaisen rohkea romaani rakkaudesta, periksi antamattomuudesta ja elämän odottamattomuudesta."Pahuksen lähellä neroutta... yksinkertaisesti tyrmäävä... rohkea kaikessa uhmassaan, mutkattomuudessaan ja ironisoimattomissa tunteissaan." -TIME

Yhdysvaltalainen John Green (s. 1977) on palkittu menestyskirjailija, kauniin lauseen ja monisyisen kerronnan mestari. Tähtiin kirjoitettu virhe on hänen kuudes romaaninsa.

Kirjailija pitää veljensä Hank Greenin kanssa yhtä maailman seuratuimmista videoblogeista (youtube.com/vlogbrothers), ja hänellä on miljoonia seuraajia Twitterissä (@realjohngreen) ja tumblrissa (fishingboatproceeds.tumblr.com).

Kirjailija.John Green
Lukija.Anna Saksman

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Tähtiin kirjoitettu virhe