Stockmann Yard - Myymäläetsivän muistelmat

Stockmann Yard - Myymäläetsivän muistelmat

Tietoa kirjasta

Kirja, joka maksaa itsensä takaisin jo ensimmäisellä kauppareissulla. Sisältää itseopiskeluosion ”Myymälävarkaan käsikirja”

Myymälävarkaan löytäminen Stockmannin hienostuneesta asiakasvirrasta vaatii tiukkaa pelisilmää. Stockmann Yard paljastaa, kuinka tavaratalon turvallisuuspalvelu toimii. Se kuulee kaiken, näkee kaiken ja puuttuu kaikkeen. Jos tunnistat jostain tilanteesta tai tapauksesta itsesi, olet luultavasti oikeassa.

Kirjassa esitellään omina lukuinaan muun muassa legendaarinen Stockan Herkku ja Akateeminen Kirjakauppa sekä erilaiset varastyypit, anastustavat ja käsittämättömimmät kohtaamiset poliisin, julkkisten ja suomenruotsalaisten kanssa. Tehokkaan ”Myymälävarkaan käsikirja” -itseopiskeluosion ansiosta kirja maksaa itsensä takaisin jo ensimmäisen kauppareissun yhteydessä.

Antto Terras on työskennellyt Stockmannin myymäläetsivänä viimeiset 18 vuotta. Hän on suorittanut yli 10 000 kiinniottoa ja jatkaa työssään edelleen. 2000-luvun alusta alkaen hän on toiminut myös käräjäsaleissa viron kielen tulkkina.

Kirjailija.Antto Terras

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Stockmann Yard - Myymäläetsivän muistelmat