SKAM Kausi 3: Isak

SKAM Kausi 3: Isak

Tietoa kirjasta

Tutustu Isakiin, Sanaan, Evaan ja Nooraan paremmin kuin koskaan aiemmin!

SKAM-huuma on täällä taas!
Suosikkisarjan käsikirjoitukset, pois jätettyjä kohtauksia ja käsikirjoittajan kommentteja näyttelijöille! Kolmannessa kirjassa myötäeletään Isakin tunteita myllertävää toista lukiovuotta.

Kulttisarjan luoja Julie Andem on julkaissut SKAMin alkuperäiset käsikirjoitukset kirjoina. Kirjat sisältävät nettisarjan juuri sellaisena kuin se on esitetty, mutta lisäksi mukana on poisjätettyjä sekä poisleikattuja kohtauksia, uudet johdannot ja lopetukset jokaiseen kauteen, Julien omia kommentteja näyttelijöille ja tekijäryhmälle sekä miellekarttoja sarjan henkilöistä.Kolmannessa kirjassa SKAM Kausi 3: Isak päähenkilönä on aiemmilla kausilla sivustakatsojaksi jäänyt Isak. Hän on aina välittänyt muiden mielipiteistä vähän liikaakin, mutta uusi ystävyys ja rakkaus voi muuttaa senkin.
SKAM-kirjat vievät lukijansa ainutlaatuisella tavalla omaan universumiinsa, jonka kokonainen sukupolvi on ominut kuvakseen, mutta joka on siitä huolimatta myös yhdistänyt sukupolvia. Sarjaa on katsottu Suomessa huimat 12 miljoonaa kertaa.

Julie Andem on norjalainen käsikirjoittaja ja ohjaaja, jonka nettisarja SKAM nosti maailmanlaajuiseen maineeseen. Sarjassa seurataan joka kaudella eri päähenkilöä, ja sen ympärille rakennettiin ainutlaatuinen maailma sarjan henkilöiden postatessa Instagramiin ja Facebookiin samaan aikaan kun sarjan uudet osat esitettiin. Andem ja sarjan kekseliäs konseptointi palkittiin arvostetulla norjalaisella Golden Screen -palkinnolla (mm. kategorioissa Paras draamakäsikirjoitus ja Paras draamaohjaus).

Julie Andemin innovatiivisuutta ja kykyä kertoa omasta ajastaan voi verrata Girls-sarjan luojan Lena Dunhamin ja käsikirjoittaja Nora Ephronin saavutuksiin. Andem on ohjannut SKAM-sarjasta amerikkalaisversion nimeltä SKAM Austin.

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle SKAM Kausi 3: Isak