Raikuliprinssin kotiinpaluu / Skandaali Roomassa

Raikuliprinssin kotiinpaluu / Skandaali Roomassa

Tietoa kirjasta

Raikuliprinssin kotiinpaluu
Poissa oli kaikki tuttu ja turvallinen: pettäjäksi paljastunut aviomies, loistava urheilu-ura… Mia olisi halunnut nuolla haavojaan rauhassa, mutta ärsyttävän itsepäinen Nikandros ei pahus vieköön antanut! Heidän välillään väreillyt vihamielisyys leimahti kuumaksi intohimoksi. Yhden yön jutuksi se olisi ehkä jäänytkin, ellei Mia olisi huomannut olevansa raskaana - ja ellei Nikandros olisi ollut prinssi, jonka kotimaa kaipasi uutta kruununperijää!



Skandaali Roomassa
Emilio Andreoni, nykyään kuuluisa ja palkittu arkkitehti, oli kerran ollut Gisele Carterin kihlattu. Ikävän väärinymmärryksen ja skandaalin johdosta Emilio oli heittänyt Giselen ulos ja Gisele taas oli saanut tietää, että hänellä on kaksoissisar. Sisar, joka näytteli pornofilmissä. Gisele oli paennut takaisin kotiinsa ja rakentanut itselleen oman maailman.

Nyt Gisele on kasvavan vauvanvaateyrityksen omistaja ja tyytyväinen elämäänsä, vaikkakin osa hänen sydämestään vaalii mennyttä ja kadotettua; liian lyhyeksi jäänyttä äitiyttä. Kun Emilio ilmestyy hänen liikkeeseensä, on molemmilla edessään uusi mahdollisuus ja uusia yllätyksiä jo eletystä elämästä. Oikea onni on kuitenkin kestävää, ja valmis roihahtamaan täydelliseen liekkiinsä pitkänkin odottelun jälkeen.

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Raikuliprinssin kotiinpaluu / Skandaali Roomassa