Palaudu ja vahvistu

Palaudu ja vahvistu

Vähennä stressiä ja jaksa paremmin

Tietoa kirjasta

Tätä on toivottu! Suosikkikirjailijan opas arjen palautumiseen.

Puolet työikäisistä suomalaisista kokee väsymystä, joka tekee arjessa jaksamisesta hankalaa. Moni on huomaamattaan stressaantunut ja ahdistunut ylikuormituksen seurauksena. Riittävä unikaan ei välttämättä korjaa oloa.

Usein ajatellaan, että palautuminen liittyy vain urheiluun. Hektinen elämä voi kuitenkin olla keholle ja mielelle kuin jatkuvaa urheilusuoritusta. Elämä voi myös heittää tiellemme vaikeita tapahtumia, jotka kuormittavat kohtuuttomasti. Siksi jokainen meistä tarvitsee palautumista. Kirja opettaa palautumisen taitoja, jotka paitsi vähentävät väsymystä, myös vahvistavat jaksamista arjessa. Elimistön omat korjausmekanismit käynnistyvät, kun keho ja mieli rauhoittuvat uusien taitojen myötä.

DI Kaisa Jaakkola on hyvinvointivalmentaja, luennoitsija ja mindfulness- ja joogaohjaaja. Kaisa Jaakkola toi kehon hormonitasapainon ja palautumisen tärkeyden suuren yleisön tietouteen muun muassa kirjallaan Hyvän olon hormonidieetti. Jaakkola on kirjoittanut useita suosittuja tietokirjoja hyvinvoinnista ja hormonien vaikutuksesta terveyteen.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Palaudu ja vahvistu