Olette kaikki väärässä

Olette kaikki väärässä

Yhteiskunnallinen keskustelu Suomessa

Tietoa kirjasta

"Ethän sä noin voi sanoa!"

Purevaa yhteiskuntakritiikkiä. Tiedä, kuka on väärässä, miten ja miksi.

Suomessa taloudesta ja yhteiskunnasta puhuvat ovat aika usein väärässä.

Olette kaikki väärässä on kirja suomalaisesta julkisesta väärässäolosta. Se kertoo, kuka on väärässä, miten ja miksi. Mukaan on päässyt olemalla väärässä jollakin kiinnostavalla ja epäilmeisellä tavalla. Tavalla, joka pakottaa väittämään vastaan, keskeyttämään ja puhumaan päälle.

Kirjassa ovat väärässä niin oikeistolaiset, vasemmistolaiset, poliitikot, intellektuellit, bloggaajat, tviittaajat, aktivistit, kirjailijat kuin tutkijat. Joukkoon mahtuu suomalaisen julkisen keskustelun kärkinimiä Antti Nylénistä Sixten Korkmaniin.

Olette kaikki väärässä keskustelee yhtä kiihkeästi taloustieteestä kuin ravintolan vessajonoistakin. Se on kuin kiivaan kapakkakeskustelun puheenvuoro, joka kovaäänisyydestään huolimatta pyrkii aitoon vuoropuheluun hyvässä seurassa.

Heikki Pursiainen tunnetaan ärhäkkäänä yhteiskunnallisena keskustelijana. Hän on media-alan yrittäjä ja journalisti verkkomedia MustReadissa, jonne hän siirtyi ajatuspaja Liberan toiminnanjohtajan tehtävästä. Olette kaikki väärässä jatkaa hänen edellisen teoksensa Paska Suomi purevaa yhteiskuntakritiikkiä.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Olette kaikki väärässä