Mielen seksuaalisuus

Mielen seksuaalisuus

Matka kiihottumisen alkulähteille

Tietoa kirjasta

Lapsuudessa ja nuoruudessa tyydyttämättä jääneet tarpeet heijastuvat pitkälti niin aikuisuuden parisuhteeseen kuin sen seksuaalielämään. Syvällisen itsetutkiskelun ja fantasioiden avulla voi kuitenkin päästä psyykkiseen sovintoon ja purkaa patoumia sekä eheytyä ja löytää samalla oman seksuaalisuutensa nautinnollisen ytimen.

Lähes kolmekymmentä vuotta seksuaaliasioita tutkinut, niistä kirjoittanut ja esitelmöinyt tutkimusprofessori Osmo Kontula astuu tässä kirjassaan uudelle ja rohkealle tielle. Hän kuvaa älykästä seksiä ja viisasta himoa, joita tuoreimmat tutkimukset mielen seksuaalisuudesta ja kiihottumisesta käsittelevät. Käytännön kokemukset psykoterapeuttisesta hoitotyöstä sekä monet esimerkit ja harjoitukset auttavat niin seksuaalisuudesta kiinnostunutta yksittäistä lukijaa kuin terveydenhuollon ammattilaistakin jännittävälle ja kiehtovalle tutkimusretkelle eroottisuuden ja kiihottumisen maailmaan.

Hetkeen keskittyminen kytkee yhteen kehon, mielen ja hengen ja antaa fyysistä nautintoa sen syvällisen yhteyden kautta, mikä meillä on itseemme ja toiseen. On mahdollista luoda kumppanin kanssa seksuaalinen ja emotionaalinen liitto, joka tyydyttää syvimpiä tarpeitamme ja tuottaa jopa eroottisia huippukokemuksia.

Kirjailija.Osmo Kontula

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Mielen seksuaalisuus