Kepler62 Kirja yksi: Kutsu

Kepler62 Kirja yksi: Kutsu

Tietoa kirjasta

Suosikkitekijöiden uusi sarja alkaa! Be part of the story - Lähde mukaan hurjaan avaruusseikkailuun!

Kuusiosainen avaruusseikkailu vie lukijan jännittävälle matkalle läpi avaruuden. Lapset ovat kuin uudisraivaajia saapuessaan Kepler-62:lle ja he joutuvat vaikeiden valintojen eteen. Päästäkseen mukaan matkalle, lasten tulee pelata läpi tietokonepeli Kepler-62. He kohtaavat avaruusolioita, sairautta ja lopulta totuuden valheiden takana. Kenet sinä pelastaisit?

Kirja yksi: Kutsu13-vuotias Ari pitää huolta sairaasta veljestään Jonista. He elävät maailmassa, jossa luonnonvarat ovat huvenneet dramaattisesti. Vapaa-aikansa veljekset viettävät uuden Kepler-pelin parissa, joka on kaikkien huulilla, ja pääsevät niiden harvojen joukkoon, jotka ovat pelanneet sen läpi. Kukaan ei tiedä mitä pelin viimeisen tason loppuun suorittaneille tapahtuu, mutta siitä kulkee villejä huhuja. Kyseessä ei ehkä olekaan pelkkä peli, vaan kutsu. Mutta kuka on kutsuja ja minne se heidät vie?

Suomalainen Timo Parvelan ja norjalainen Bjørn Sortlandovat yhdessä kuvittaja Pasi Pitkäsen kanssa luoneet valloittavan maailman, jossa ystävyys punnitaan keskellä tuntematonta avaruutta.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kepler62 Kirja yksi: Kutsu