Kaunis muukalainen / Onnellinen sinkkutyttö / Väkevä side

Kaunis muukalainen / Onnellinen sinkkutyttö / Väkevä side

Tietoa kirjasta

Kaunis muukalainen
Karenin sydän pamppaili pelosta, kun valtava, kullanvärinen peto syöksyi häntä kohti. Mutta vielä vaarallisempi kuin valtava tanskandoggi oli tämän tummankomea isäntä. Gray O'Connell oli syrjäänvetäytyvä erakko, eikä Karenkaan kaivannut seuraa, mutta jostain käsittämättömästä syystä he hakeutuivat jatkuvasti toistensa läheisyyteen – kuin koetellakseen poltetta, joka kyti hehkuvana heidän välillään…

Onnellinen sinkkutyttö
Kellyn piti olla ”onnellinen sinkku”. Hän jopa kirjoittaa kolumnia aiheesta – tosin hänellä on salaisuus, jota hän ei voisi koskaan kertoa lukijoilleen… Hän on naimisissa! Kelly ei ole nähnyt aviomiestään viiteen vuoteen – kunnes nyt! Kelly näkee tässä tilaisuutensa luovuttaa avioeropaperit ... mutta Simonilla on jotain ihan muuta mielessä. Ja kaiken kukkuraksi Kelly huomaa rakastuneensa – omaan aviomieheensä!



Väkevä side
Darcy on järkyttynyt isänsä testamentin sisällöstä. Hän olisi voinut periä puolet isänsä tilasta – mutta toinen puoli on menossa hänen etääntyneelle siskolleen! Lisäksi isä on antanut määräysvallan Curt Berengerille, miehelle, jonka kanssa hän meni melkein naimisiin. Darcy tietää, että jos hän haluaa Curtin, hänen on kerrottava miehelle, miksi hän päätti suhteen vuosia sitten.

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kaunis muukalainen / Onnellinen sinkkutyttö / Väkevä side