Itsemyötätunto

Itsemyötätunto

Tietoa kirjasta

Ensimmäinen kotimainen kirja itsemyötätunnosta.

Kamppailetko stressin, paineentunteen tai itsekritiikin kanssa? Oletko ymmärtäväinen muita kohtaan mutta itsesi kovin arvostelija? Teetkö asioita, joiden järjen tasolla tiedät olevan haitallisia sinulle, mutta et silti pysty muuttamaan toimintamallejasi?

Konkreettisin neuvojen ja harjoitusten avulla kirja ohjaa tarkastelemaan omaa toimintaa ja omia ajatuksia itsemyötätunnon kautta. Kun opit huomaamaan mielesi kompastuskivet, voit tehdä uusia valintoja elämässäsi. Kirja tarjoaa myös ideoita itsemyötätunnon soveltamiseen. Löydä ystävällisempi ja lempeämpi suhtautuminen itseesi kun sitä eniten tarvitset, tule toimeen itsekritiikin kanssa, löydä sisäinen jämäkkyytesi, tarkastele ajankäyttöäsi myötätuntoisesta näkökulmasta ja löydä jouhevampi tapa ratkaista ongelmia. Kirjan sisältö pohjautuu myötätuntokeskeisen terapian menetelmiin ja uusiin tutkimustuloksiin itsemyötätunnosta ja ihmismielestä.

Ronnie Grandell on myötätuntokeskeiseen psykoterapiaan erikoistunut turkulainen työterveyspsykologi ja johtajuuscoach. Grandellin erikoisalana ovat ihmiset, jotka kamppailevat stressin, uupumuksen, ahdistuksen ja ihmissuhdeongelmien kanssa. Vuosien varrella Grandell on myös sparrannut johtajia, asiantuntijoita, urheilijoita ja muusikoita suorituskyvyn nostamiseen ja elämästä nauttimiseen liittyvissä kysymyksissä.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Itsemyötätunto