Eläinlääkäri etsii tietään / Olivia palaa kotiin / Rakkaudesta sinuun

Eläinlääkäri etsii tietään / Olivia palaa kotiin / Rakkaudesta sinuun

Tietoa kirjasta

Eläinlääkäri etsii tietään
Alexin edessä näkyvä ränsistynyt rötiskö ei tosin juurikaan muistuttanut sitä komeaa maalaistaloa, joka koristi hevostilan nettisivuja. Hän säikähti, kun tumma hahmo koputti hänen autonsa ikkunaan. Jack Connor näytti synkältä ja vihaiselta – ja kaikkea muuta kuin ilahtuneelta siitä, että Alex olikin nainen! Alex oli tottunut siihen, ettei kukaan uskonut, että nainenkin voisi hoitaa hevosia – varsinkin jos sattui olemaan rikkaan perheen tytär – joten hän päätti näyttää Jackille, että hän oli erinomainen eläinlääkäri!

Olivia palaa kotiin
Hänen suuri rakkautensa, jonka hän menetti... on palannut! Olivia Linfield oli kaunis Havilah-perijätär. Jason Corey oli poika väärältä puolelta rataa. Tulossa piti olla vuosisadan häät, mutta ne eivät koskaan toteutuneet... Seitsemän vuotta myöhemmin, Olivia palaa Queenslandin kotitilalleen. Hänen järkytyksekseen selviää, että Jason toimii Havilahin tilan johtajana. Pitäisikö Olivian passittaa mies pakkaamaan tavaransa? Vai onnistuuko Jason vakuuttamaan kuinka paljon hän rakastaa Oliviaa ja on aina rakastanut...









Rakkaudesta sinuun
Vaikka Eadien liiketoiminta on hitaasti mutta varmasti ajautumassa ahdinkoon, hän uskoo pärjäävänsä Hoyt Donovanilta saamillaan tienesteillä. Mutta hänellä on salaisuus: hän on rakastunut mieheen! Kunnes eräänä päivänä kaikki muuttuu ... Hoyt välttää täpärästi kuoleman onnettomuudessa – ja hänen elämänarvonsa muuttuvat. Hän haluaa vaimon... perillisiä... Nyt hänen suunnitelmansa on pyytää Eadieta järjestämään isot valkoiset häät – tietämättä, että hän on itse tuleva morsian!

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Eläinlääkäri etsii tietään / Olivia palaa kotiin / Rakkaudesta sinuun