Bellan pennut muuttavat

Bellan pennut muuttavat

Lukupalat

Tietoa kirjasta

On jäähyväisten aika!

Suloinen Bella-sarja on makeaa luettavaa kaikille eläinten ystäville.

Juliasta mikään ei ole ihanampaa kuin rakas Bella-koira ja tämän suloiset pennut! Nyt on kuitenkin tullut aika etsiä niille uudet kodit. Julian luona ramppaa jos jonkinlaista väkeä, ja pentu toisensa jälkeen muuttaa pois. Mutta yksi pentu palautuu takaisin - ja sille pitää kiireesti löytää uusi koti.
Helppolukuinen Bella-sarja saa päätöksensä, kun Bellan pennut lähtevät uusiin koteihin. Sarjan aiemmissa osissa kerrotaan eskari-ikäisen Julian ja ekaluokkalaisen Annin ystävyydestä - sekä tietenkin Bellasta, joka saa pentuja ja paimentaa hellästi touhukasta pentupoppootaan.

Henna Helmi Heinonen (s. 1981) on Seinäjoella asuva viiden lapsen äiti ja psykologi. Hänen aikuisille suunnattu esikoisromaaninsa Veljen vaimo ilmestyi 2011. Perheen arkea värittää vahvasti taitoluistelu, sillä perheen seitsemästä jäsenestä viisi harrastaa lajia. Henna Helmi itse keskittyy ihailemaan - hänen luistelukoulunsa jäi 1980-luvulla puolen kauden mittaiseksi, ja sekös vasta harmittaa!Reetta Niemensivu on lahtelainen kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Hän on kuvittanut lastenkirjoja ja julkaissut useita sarjakuva-albumeja. Helsingin Sanomat nimesi hänen esikoisalbuminsa Lempi ja rakkaus (2010) kuukauden läpimurroksi. Niemensivu on koulutukseltaan graafinen suunnittelija, ja hän on suorittanut myös sarjakuvan sivuaineopinnot TaiKissa/Aalto-yliopistossa.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Bellan pennut muuttavat